fredag 24 september 2010

Stilleben


När jag gick igenom några kartonger med gamla fotografier fick jag syn på den bilden. Den måste ha varit fotograferad någon gång på mitten av nittiotalet. Jag tycker att det är kul att titta igenom gamla bilder och försöka minnas hur man tänkte just när man tog den bild som man betraktar för stunden. Jag minns att jag hade en period då det blev mycket stilleben och att det här är en av dessa bilder.

4 kommentarer:

 1. Åh mycket intressanta ytor, fint ljus! glas är ju väldigt trevligt... skulle vilja se bilden ännu större :) vad är det som ligger på speglingen längst ner till höger? *nyfiken* Vacker!

  SvaraRadera
 2. Tack för det Maja. Trevligt att du finner min bild intressant. Ja jag hade som sagt en period med mycket stilleben och även då mycket glas för jag tyckte det var en rätt stor utmaning att fotografera. Jag är rätt säker på att det är ett torkat rosblad som ligger där...

  SvaraRadera
 3. Om inte jag mins helt fel så tror jag att den bilden togs i en studio i gamleby :)

  SvaraRadera
 4. Jag tror att du minns helt rätt Thomas. Undrar om det inte var den minsta studion som fanns med. Det var tider det. Kul att du kommenterade.

  SvaraRadera