måndag 27 september 2010

Mio min...


Jag sökte länge efter en plats där alla människor var glada och lyckliga. Ett ställe där jag kunde få ro och söka lisa för min sargade själ och få vandra runt bland alla vackra ting. Efter många strapatser och en lång tids letande fann jag till slut vad jag sökte efter...

4 kommentarer:

 1. Är de så? Trodde annars att det var... Spets och ting, där det skira vita fyller den sköra själen till bredden med helylle och hemtrevnad. Men det är klart om man ska möta fader konungen så är nog Mio det som gäller *ler*

  SvaraRadera
 2. Nej Spets och ting var bara en chimär, ett mammons tempel. Det sanna och rena ljuset fanns här. Ett lugn och ro för både kropp och tanke. Men vi finner väl vår plats på olika ställen kan jag tro. Tack för din kommentar, Maja. :-)

  SvaraRadera
 3. För min del är det nog universitetsbiblan just nu. Där finner jag lugn och ro och jag älskar alla böckerna som står på rad, redo på att få bli lästa. sen har jag varit en boknörd sen 8 årsåldern också.. :)

  SvaraRadera
 4. Bra att du har hittat din plats Tina. Kanske det finns någon bra bok av Astrid Lindgren där som du kan kika i. ;-) Tack så mycket för din kommentar!

  SvaraRadera