onsdag 1 september 2010

Höstmånad


Nu är hösten här! Ja i alla fall om vi ska hålla oss till almanackan. Jag tänkte då att det kanske skulle kunna passa att visa upp en bild som fotograferades i slutet av våren när hela sommaren låg framför oss och bara väntade. Men misströsta inte, alla årstider har naturligtvis sina tjusningar om man bara vill se dem.

4 kommentarer:

 1. *vårkänslor* Nice! Gillar dina blomfoton, såg några som var bara detaljer/närbilder du skickat till Norran (dagensbild?) tidigare!

  SvaraRadera
 2. Jättefin! :) Jag gillar att bilden är lite mättad och dunkel i sina färger, det gör den mer spännande. Uppskattar motivet då jag inte alls är redo för hösten ännu...

  SvaraRadera
 3. @Maja Roligt att du gillar mina blombilder Maja, men det måste ju ha varit något år sedan jag skickade något till Norran senast... Vilket minne du har ;-)

  SvaraRadera
 4. @Ulrika Tack så mycket för din kommentar Ulrika. Ja Guckuskon, som den heter, påminner mig om varmare tider i alla fall. Jag brukar försöka att fotografera den när jag har möjlighet och jag har faktiskt hittat ett ställe inte allt för långt borta där den växer.

  SvaraRadera