fredag 10 september 2010

Choklad en passion


En stor passion för mig förutom fotografi är choklad. I dag gjorde jag ett besök på Chokladsalongen i Askersund och fick verkligen mitt begär stillat. Inte så att jag vill frossa men jag kan verkligen njuta av en mörk fin chokladbit, gärna till en god espresso, whisky eller varför inte bara som den är. En njutning som jag verkligen kan rekommendera er.

8 kommentarer:

 1. Mmmm... Vilken tur att det finns lite choklad hemma när du skriver blogginlägg på detta sätt:) Ja, nu har jag inte lika fin choklad som du! Chokladsalongen, det lät trevligt!

  Ha en trevlig helg!

  Carina

  SvaraRadera
 2. Härligt, ser fram emot att få smaka :)

  SvaraRadera
 3. @Carina Choklad bör man alltid ha lite av hemma. Behöver inte vara några större mängder, men det ska vara någon sort som man vet att man njuter av. Chokladsalongen i Askersund har funnits i några år och har alltid varit riktigt trevlig. Tack för din kommentar Carina.

  SvaraRadera
 4. @Maja Javisst! Det är ju fredag och då bjussar jag gärna på lite mys... :-)

  SvaraRadera
 5. @Eva Det förstår jag att du gör. Det kommer nog att räcka till oss båda... :-)

  SvaraRadera
 6. Älskar choklad...Dock liiite svårt för mörk, men beror väl lite på vad för typ det är...

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att man ska äta den choklad som man tycker om. Det finns en massa mörk choklad som inte är så bitter och den skulle du säkert gilla Madde. Det gäller bara att prova sig fram så att man hittar de där riktiga godbitarna.

  SvaraRadera