söndag 26 september 2010

Guide Michelin

För ett par år sedan hade jag den stora förmånen att besöka ön Guernsey. Jag förstår om ni aldrig hört talas om den. Det är i alla fall den näst största av kanalöarna mellan England och Frankrike. Jersey är den största och den känner ni säkert till. Där spenderad jag en vecka med att fotografera på en restaurang som hade en stjärna i Michelinguiden. Det var verkligen en fantastisk upplevelse, både för ögat och för munnen.

6 kommentarer:

 1. mmm... mums! Knappt ett dugg avis! ;-P

  Sitter och funderar på vad bild nr 2 uppifrån egentligen föreställer, kan det vara en vattenkran.

  Känns som något som brukar sitta där vattnet kommer ut... kanske helt ute och cyklar, men, men, de bjuder jag på! *skratt*

  SvaraRadera
 2. Trevligt att kunna fresta lite grann, Maja. Nej det är inte från en vattenkran utan en liten burk i metall som har ett lock som ser ut som en sil. Jag kan inte säkert säga vad den används till. Kanske att pudra något över maten som dekoration...
  Tack för din kommentar.

  SvaraRadera
 3. Jag är löjligt förtjust i detaljer och närbilder. Och svartvitt också. Det här är alltså lite av en bildserie i min smak.

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir för din kommentar Maria. Ja, jag tycker också om de här bilderna men jag har ju ett emotionellt förhållande till dem. Alla dofter, smaker och ljud som finns i ett kök dyker upp när jag ser på dem.

  SvaraRadera
 5. Vad trevligt att du gillar mina bilder Tina. Tack så mycket för det!

  SvaraRadera