måndag 16 augusti 2010

Winnerbäck och jagSå möttes vi igen, Lasse Winnerbäck och jag. Han på scenen och jag naturligtvis bland publiken. Det blev ett fint möte där han sjöng och jag lyssnade mig varm i hjärtat. Jag hade tagit med min kamera för att försöka ta några bilder men det var svårt, för jag har inte fotat konserter på evigheter. Här är några av gårdagens bilder i alla fall. Håll till godo.

6 kommentarer:

 1. Fransk skymning? Det är inte lätt att få något så blått, att kännas så varmt. Ett fint fångat ögonblick på Winnerbäck. :)

  SvaraRadera
 2. Stort tack för din fina kommantar Ulrika. Vad roligt att du gillar den. Ja det var en varm och trevlig spelning med mycket blandad publik.

  SvaraRadera
 3. Svårt?? Ha! Jag tycker att du får det att verka ganska lätt. :D Den blå bilden är härlig med ljuset som löper diagonalt och möter Winnerbäcks ansikte. Skön stämning med hans uttryck också.

  SvaraRadera
 4. Tack för det Maria! Ringrostig är ett ord som kommer för mig. Det var så himla länge sedan jag fotat på konsert, dessutom stående ute bland publiken. Ansiktsuttrycken gör mycket för bilderna, det är dom man vill ska vara speciella. Kul att du gillar det.

  SvaraRadera
 5. *gilla* framför allt den blå bilden, gillar motivets placering och uttrycket i bilden.

  SvaraRadera
 6. Tack Maja! Vad roligt att du gillar min bild. Det uppskattas! :-)

  SvaraRadera