fredag 13 augusti 2010

Hur blev sommaren?


Sommaren börjar närma sig sitt slut och eftertankens kranka blekhet kryper på. Har vi hunnit med allt som vi hade planerat och tänkt? Blev semestern eller lovet som vi hade förväntat oss? Jag hoppas att ni har haft det bra, att ni har hunnit stanna upp en stund och bara andas. Vi lever i en tid där vi altid ska finnas tillgängliga, vilket leder till en massa stress. Njut några sista dagar utan krav så kör vi igång igen sedan.

4 kommentarer:

 1. Hm... jag blåser och blåser!!! :) Snyggt!

  SvaraRadera
 2. Du får kanske torka av skärmen sedan Maja :-) Ja de fallskärmsliknande fröna föröker hålla sig kvar precis som den sista sommarvärmen. Passa på att njuta riktigt ordentligt av den.

  SvaraRadera
 3. Ja, nog är det väl så att sommaren går mycket fortare än vi vill.... Men, ikväll har vi suttit ute med grannarna till 23.30, jättehärlig kväll som gör att man känner att sommaren inte övergett oss ännu! Jag blev stressad för någon dag sedan över att jag tänkt fotografera så mycket, men det gick över när jag tittade på lite höstfoton. Jag hinner fortfarande:)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig kväll du har haft Carina. Att bara få sitta ner i goda vänners lag är verkligen trevligt. Visst kommer du att hinna med fler sommarbilder innan höstfärgerna tar vid. Dessutom har ju hösten också sin charm tycker jag.

  SvaraRadera