Norrlands guld. För mig har det riktiga guldet alltid varit löjrom, gärna den från Kalix. Den ska avnjutas rejält tilltagen, gärna i drivor med lite fint hackad lök. Ett glas med kall champagne eller något annat mousserande vin passar förträffligt till. Ett perfekt sätt att sätta lite guldkant på din vardag och om du helt enkelt vill vara dig själv för en stund...
Löjrom i drivor...en gammal gubbe utanför Råneå lärde mig och min syster att man skulle ha löjrom så tjockt lager på tunnbrödet att det nästan nuddade näsan...hehe inget som våra föräldrar tyckte var någon bra idé kanske :-)
SvaraRaderaHärlig bild som vanligt Kenneth!! /Lea
Vilken härlig historia Lea och vad trevligt att få kommentarer av dig. Det uppskattas verkligen. Kul att du gillar min bild. Jag gillade guldet... :-)
SvaraRaderammm...vattnas i munnen....bilden säger verkligen varsågod!!
SvaraRaderaavskalat och vackert!
men jag har inte ätit värst mycket löjrom i livet...vet inte varför....kanske för att det är dyrt? i finland är det inte så vanligt i alla fall
Tack för din fina kommentar. Då har jag ju lyckats med min bild, att få dig lite sugen på något gott. Kul! Intressant att det inte är så vanligt med löjrom i Finland. Det måste jag undersöka. Allt gott!
SvaraRaderaJag säger som "Anonym": Det vattnas i munnen. :)
SvaraRaderaVad roligt att jag lyckas fresta dig Maria. Kul att du kommenterade. :-)
SvaraRadera