tisdag 20 juli 2010

When in Örebro 2


I mitt förra inlägg kunde ni läsa och se några bilder på min tolkning av vattentornet Svampen i Örebro. I dag tänkte jag visa er ett annat vattentorn som finns i samma stad, men som kanske inte är lika känt som Svampen. Jag tycker verkligen att det är en vacker byggnad. Södra vattentornet. För några veckor sedan hade jag förmånen att få göra ett besök i det och fick då även klättra upp på taket. Rangliga trätrappor gjorde det hela till ett riktigt äventyr för den höjdrädde. Men det var det verkligen värt.

4 kommentarer:

 1. Klättra upp brukar gå bra, men jag brukar tycka att det är värre att klättra ned... Finns det ingen bild på när du är på taket?

  Vacker bild av en vacker byggnad! Härligt med molnen på himlen, äkta förmodar jag:)

  mvh

  Carina

  SvaraRadera
 2. Christer Stenmark20 juli 2010 kl. 13:09

  Mmm.. Vacker vardagsbild, påpassligt tagen när molnen passerade revy.. En HDR-bild antar jag? :)

  SvaraRadera
 3. @Carina Att ta sig ner gick oväntat bra tycker jag. Bilder från takutsikten finns på hårddisken någonstans. Kul att du gillar bilden och molnen är fanns på plats när jag fotade.

  SvaraRadera
 4. @Christer Det stämmer bra att det är en HDR-bild. Fem stycken frihandstagna bilder som jag har lagt ihop med hjälp av programmet Photomatix. Mina vardagsbilder är dock mycket mer genomtänkta än den här ;-)

  SvaraRadera