onsdag 21 juli 2010

Bortglömd


Alla har vi väl glömt bort något någon gång. Tider, platser, möten eller kanske saker. En del av oss använder kameran som hjälpmedel för att kunna minnas. Den vanligaste bilden är väl turistbilden med en människa som står stolt och poserar vid något känt ställe. Jag var där! I bland hittar man också saker som man har glömt bort. Som den här bilden på den bortglömda dockan.

4 kommentarer:

 1. Jag gillar den också! Dockor kan vara både söta och läskiga.... Den hade kunnat vara tagen ur en skräckfilm, det lyser lite ondska ur ögonen! Eller kanske inte:)

  Dockans blick får mig inte att tänka på att dockan är "tragiskt bortglömd". Den kanske väntar glatt på att någon annan ska hitta den och börja leka. Ja, där är det! En docka utan jantelag, "jag vet att jag är både söt och bra och att det ordnar sig"....

  SvaraRadera
 2. @ MissPain. Roligt att du tycker om den. Det gör mig glad.

  SvaraRadera
 3. @ Carina. Ja dockor kan verkligen vara både tröstande men också lite skrämmande. Den här dockan hade jag sett några gånger liggandes i sanden alldeles ensam innan jag tog med mig kameran för att fotografera den. Det var något med den som fångade mitt intresse i alla fall. Kul att du gillar den med.

  SvaraRadera