onsdag 17 november 2010

Until death do us apart


En del tycker kanske att det är makabert att fotografera gravstenar, men den här stenen var verkligen så vacker att jag helt enkelt var tvungen att ta några bilder på den.

14 kommentarer:

 1. Jeg synes ikke det er makabert. Selv gikk jeg ofte tur på en kirkegård som lå like ved der jeg bodde tidligere. Følte en sånn ro ved å rusle rundt der.

  Et fint bilde synes jeg, hvor frosten fremhever motivet på stenen.

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar Valkyrien. Kyrkogårdar har ofta ett lugn som tilltalar mig. Där kan jag finna ro och samla mina tankar. Kul att du tycker om den. :-)

  SvaraRadera
 3. Ojjjjjjjjjjjj...!!Så smukt!!!

  Jeg ELSKER gamle gravplasser(om dagen vel å merke hihih)

  Må bare fortelle en historie da jeg var på vei til jobb en snefull ettermiddag.Jeg har for vane å tusle igjennom kirkegården da det er en snarvei ti sykehuset,Det var juleaften.Å det snødde forferdelig.Trist å se små barne graver pyntet med små juletre fylt med små gaver.Midt i det hele hørte jeg plutselig en nydelig solo trompet.En ung mann sto og spilte for de døde midt i snøværet en juleaften!!Fantastisk syns jeg!!Glemmer det aldrig.

  Tusen takk for fint bilde Kenneth!!Jeg elsker dem alle!!Klem og ønsker deg en fin fin kveld:))

  Hilsen Anita.

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk historia Anita. Ja det måste verkligen ha gjort ett starkt intryck att få uppleva det. Det gör mig verkligen glad att du tycker om min bilder. En riktigt fin kväll önskar jag till dig med! Klem!

  SvaraRadera
 5. Well, I like to go in cemetery to take picture!
  I have been also in other country's cemetery..for example in Paris to see Jim Morrison's tomb!
  Here in my town is not allowed to take picture inside!But we do! ha ha
  Anyway, great texture and image!
  Regards

  SvaraRadera
 6. I would also like to go to Pere Lachaise Cemetery... :-)
  Thanks for your kind comment Wind. I appreciate it!

  Regards!

  SvaraRadera
 7. Mycket vacker! Kyrkogårdar är väldigt rofyllda med mycket vackert att se och fota. Har ett kluvet förhållande till döden, den kan vara en fridfull befriare men i bland är den bara orättvis och allt för tidig. Oj nu blev det djupt här på onsdagskvällen. Ha det så gott! Kram!

  SvaraRadera
 8. @Tommy Ett riktigt stort tack för din kommentar Tommy. :-)

  SvaraRadera
 9. @Maja Jag håller med dig om att kyrkogårdar kan vara väldigt rofyllda och vackra. Våra förhållanden till döden är väl väldigt olika beroende på vad vi har varit med om tror jag. Tack för dina tankar Maja.

  SvaraRadera
 10. Takk for hyggelig kommentar på min blogg.
  Har tittet en del hos deg.
  Synes gravstenen var nydelig .
  Det er fredfullt å tusle rundt på kirkegårder.
  Da jeg bodde litt nærmere der min mor er gravlagt tok vi turen hver dag.
  Selv mitt ene barnebarn ,som nå er 18, synes det var deilig å sitte ved graven og snakke med oldemor. Da var han tre år.
  Ha en trivelig dag

  SvaraRadera
 11. Tack för att du delar med dig av din historia Laila-Karin. Kul att du tyckte om min bild med. En riktigt trevlig dag till dig med. Allt gott!

  SvaraRadera
 12. En stund för eftertanke och filosoferande över liv och död. Vissa gravplatser välbesökta och omhuldade av kärleksfull omtanke, andra väldigt enkla och gräsbevuxna, lite övergivna... Fin bild på en vacker gravsten.

  SvaraRadera
 13. Tack för dina fina tankar och kommentar Ulrika. Vi har nog alla något förhållande till gravplatser och våra nära och kära som inte finns bland oss längre. Trevligt att du uppskattar bilden.

  SvaraRadera