torsdag 18 november 2010

The unspoken word


Idag tänkte jag bjuda på en bild som kanske blir något att bita i...

16 kommentarer:

 1. you're very creativ Kenneth, wel done.

  greetings, Joop

  SvaraRadera
 2. Thanks a lot Joop. You are very kind!

  Regards!

  SvaraRadera
 3. Ikke dårlig å få tatt bilde av en biff som vokser på utsiden av dyret:-) Kjempeartig sammensetning med saftige, skarpe chilipepper ved siden av. Kreativt! Ønsker deg en riktig god helg:-)

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du finner min bild kreativ Per Ove. Det gör mig riktigt glad att läsa. Stort tack för din fina kommentar. :-)

  SvaraRadera
 5. Enig med forrige talere; dette var kreativt! Stilig er det også! Men lurer litt på hvordan du har greid å få biffen utenpå dyret da... :)

  SvaraRadera
 6. Tack för din fina kommentar Valkyrien. Det som är lite annorlunda med bilden är att den inte är fotograferad med en kamera... ;-)

  SvaraRadera
 7. Uttrycket är lite "barbariskt" men samtidigt väldigt rent...gillar att köttbiten är formad som ett upp-och-nervänt hjärta. Spännande och annorlunda matbild.

  SvaraRadera
 8. Lite barbariskt piggar upp ;-) Köttbiten är mer likt ett spegelvänt Afrika kan jag tycka... Kul att du finner bilden lite annorlunda Ulrika. Tack för din kommentar. Allt gott!

  SvaraRadera
 9. Really amazing this composition, I like it very attractive.

  SvaraRadera
 10. Spegelreflekterat? ;) Ha det gott du med!

  SvaraRadera
 11. @Leovi I appreciate your comment, Leovi. Thanks a lot! :-)

  SvaraRadera
 12. Med lite fantasi blir köttet ett hästhuvud (fast utan öron). Vad ligger det på? Jag blir inte klok på underlaget. Lite provocerande faktiskt. ;)

  SvaraRadera
 13. Det har jag inte tänkt på men visst kan man se ett hästhuvud med lite fantasi. Kul att du finner bilden lite provocerande och att den sätter myror i ditt huvud. Tack för din kommentar Maria. :-)

  SvaraRadera
 14. Hey, wow...
  Very intriguing and creative composition! ha ha...
  Very good!
  My compliments!

  SvaraRadera
 15. I'm so glad that you like it Wind. Thanks for your kind comment. :-)

  SvaraRadera