söndag 17 oktober 2010

A touch of frost


Nattfrosten sitter kvar längre och längre in på dagarna. Solens strålar försöker smälta den men det blir svårare för var dag som går.

12 kommentarer:

 1. Lekkert bilde av frosten og høstens nydelige fargede blad. Pent belyst av solen :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du gillar min bild Rune. Ljuset var det som fick mig intresserad av lövet när jag såg det. Tack för din kommentar.

  SvaraRadera
 3. En underbar höstbild som sammanfattar hösten när den är som bäst!

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina kommentar Ulrika. Vad glad jag blir. :-)

  SvaraRadera
 5. dine bilder av høst faller i god smak hos meg - Well done

  SvaraRadera
 6. Det glädjer mycket att höra Tommy. Stort tack för din kommentar. :-)

  SvaraRadera
 7. Håller med dem ovanför...Men känner ändå visst vemod där det hänger i sin ensamhet;-)

  SvaraRadera
 8. Eklövet kämpar med envis kraft för att hålla sig kvar på grenen men kommer nog att förlora kampen snart... Kul att du gillar den Madde och tack för din kommentar.

  SvaraRadera
 9. Jaha, frosten er kommet til deg også! Vi har hatt litt frost i Oslo også et par dager, men solen tar jo knekken på den raskt. Likte det fine lyset gjennom ekebladet! :)

  SvaraRadera
 10. Visst har frosten kommit på besök även här hos mig, men det gäller ju att vara uppe tidigt på mogonen för att kunna fånga den... ;-) Tack för din fina kommentar Valkyrien.

  SvaraRadera
 11. Mange fine bilder her, men likte spesielt dette høstbildet. Nydelige, varme høstfarger med frosten som sterk kontrast. vakkert :)

  SvaraRadera
 12. Vad kul att du hittar några bilder som du tycker om på min blogg Lisbeth. Försöker ofta finna lite kontraster när jag fotograferar. Tack för din kommentar!

  SvaraRadera