söndag 24 oktober 2010

Wet wet wet


I morse när jag klev upp var det helt vitt ute. Den första riktiga snön hade kommit men nu har den hunnit smälta bort. Det är blött och fuktigt överallt men det behöver ju inte betyda att det inte finns några motiv. Jag lovar er att de finns där. Klä på er och gå ut och utforska.

10 kommentarer:

 1. Slippery When Wet... Bon Jovi, nu måste jag gå in på Spotify känner jag! Läcker bild, vad är det för växt?

  SvaraRadera
 2. Den läckra växten är en solros. Kul att du gillar den och den kunde inspirera dig till lite musiklyssnande. Tack för din kommentar Maja.

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Härlig bild med de små vattendropparna!
  Tack själv för att du besökte min blogg.
  Så du hade också fått snö idag.
  Visst finns det fotomotiv överallt, där man minst anar det. Även idag fann jag något - på min soptunna! *s*
  /Pia

  SvaraRadera
 4. Hej Pia! Visst var det snö i morse och då var man inte så sugen på att gå ut. Sedan fortsatte det att regna och vara trist väder... Men ut kom jag i alla fall. Spännande att du hittar fler saker på din soptunna och kul att du gillar min bild. Det uppskattas!

  SvaraRadera
 5. Du har så rett, det vil alltid finnes et motiv man kan feste på minnebrikken! Saftig liten blomst du har funnet, nydelig med vanndråpene.

  Her i Oslo har det ikke snedd noe, men frosten gjør det hvitt på bakken.

  Morsom den dukken din under her - riktig fin og gammel ble den! :)

  SvaraRadera
 6. Tack för din kommentar Valkyrien! Det gäller ju bara att man ska ta med sig kameran även om vädret är dåligt och det gör man ju kanske inte. Skulle gärna se några dagar med frost här. Vi får väl se vad som händer framöver. Kul att du gillade mina bilder.

  SvaraRadera
 7. Snøen kommer når man minst venter den!!Nydeligt bilde!!Den grønne friske freshe fargen og snødråper på..intresant...Jeg har mye lære!!Stor søndagsklem !!

  SvaraRadera
 8. Tack Anita för din fina kommentar. Det gör mig riktigt glad att du tycker om den. Man får verkligen vara beredd den här årstiden på att vädret snabbt kan ändras. Det gäller som jag sagt tidigare att vara redo med kameran. Hoppas att din söndag varit fin!

  SvaraRadera
 9. Bilder finns överallt speciellt när vädret har varit regnigt. Trevligt att se att någon tog sig ut med kameran idag.

  SvaraRadera
 10. Tack så mycket för din kommentar Magnus. Jag kan bara hålla med dig i det som du skriver. Det är bara att ge sig ut och ta kameran med sig. Lycka till!

  SvaraRadera