lördag 23 oktober 2010

I'm back...


Precis när ni trodde att ni var säkra... Nej jag skojar bara med er. Jag tänkte passa på att visa en bild som varit med tidigare på min blogg, men nu i ett helt annat utförande. Den digitala tekniken och Photoshop ger ständigt nya uttrycksmöjligheter. Varsågoda!

16 kommentarer:

 1. Halloween varning ;-) läckra effekter!

  SvaraRadera
 2. Den här lilla dockan är nog värre än så... Tack för din kommentar Maja.
  Kul att du gillar den.

  SvaraRadera
 3. Hi Kenneth. Thanks for your recent visit. I enjoyed looking thru your blog. Great diversity of subject matter and techniques! From subtle, beautifully toned black and whites to distressed textures, and lovely colorful flowers, a great journey!

  SvaraRadera
 4. Thanks a lot Stickup Artist, I appreciate your comment very much. Have a nice one!

  SvaraRadera
 5. Hej Kenneth....
  Först måste jag säga att du har ett vackert namn. Min älskling heter det samma.
  Vilken läcker bild på dockan Jag älskar ju att sitta och fixa i PS så detta var verkligen något för mig.
  Rosen till din sambo är bara så vacker.En riktigt härlig gest
  Tack för din goa kommentar hos mig Det gjorde mig på gott humör.Du är alltid välkommen tillbaka.
  Ha en mysig söndag
  Kramizzzz

  SvaraRadera
 6. Hej Kenneth!
  Hittade hit av en ren slump och måste säga att du tar otroligt vackra bilder! Sånt blir man inspirerad av! Tack för det!
  Fotograferar själv mycket, men är bara amatör.
  Mvh Pia

  SvaraRadera
 7. @Lotta Javisst har jag ett vackert namn, Lotta! :-) Kul att du gillar mina blider. Det gör mig glad att höra. Photoshop har klart sina fördelar när man vill få fram det där speciella. Jag kommer säkert att titta förbi fler gånger. Trevlig söndag till dig med.

  SvaraRadera
 8. Fantastisk effekt og etterbehandling - Ble nesten litt redd av bildet ditt - hehe - Well done

  SvaraRadera
 9. @Pia Vad roligt att du kan finna inspiration av mina bilder, Pia. Det är verkligen kul att höra. Slumpen för oss alltid på olika vägar och jag är glad att du hittade hit.
  Du är alltid välkommen hit på fler besök!

  SvaraRadera
 10. @Tommy Då har jag ju nästan lyckats om jag skrämde dig lite grann, Tommy. Kul att du gillar efterbehandlingen på min blid. Det värmer att höra. Tack för din kommentar.

  SvaraRadera
 11. Titeln är skrämmande. Men som tur är har dockan så snälla ögon, så jag blir inte rädd. Härlig struktur på bilden. Jag tycker den digitala tekniken är fantastisk.
  Hälsningar

  SvaraRadera
 12. Dockan har kanske inte så skrämmande ögon. Det har jag inte tänkt på... Kul att du tycker om den Susanne och visst är den digitala tekninken riktigt spännande.

  SvaraRadera
 13. Jaha du, skrämma livet ur mig nu? Dockor och barn i skräckformat får alltid mitt hår att stå spikrakt ut från huvet :(
  Riktigt snyggt gjort annars, det kan jag allt hålla med om. Jag gillar sådana saker annars, men det är just det: barn och dockor.. brr! :D

  SvaraRadera
 14. Kul att kunna skrämma dig lite Tina. Det är alltid roligt när man lyckas. Trevligt att du gillar min bild. Tack för din kommentar, den uppskattas!

  SvaraRadera
 15. Tack för det Sissel! Kul att du gillar min bild. Det uppskattas!

  SvaraRadera