tisdag 12 oktober 2010

This Bud's for you


I dag är det faktiskt det hundrade inlägget på min blogg. Tänka sig att det har blivit så många sedan jag startade den första Juli. Tack alla snälla läsare för att ni följer med mig.
Jag uppskattar verkligen era tankar & hoppas på en god fortsättning tillsammans med er.

10 kommentarer:

 1. den bilden ser ju inte ens äkta ut*S* Det ser konstgjort ut alltihop, och det är ju en konst;-) hihi, grattis till hundrade inlägget:-)

  SvaraRadera
 2. Grattis med de 100! Og takk for vakker liten "bud", som ser svært så ekte ut synes jeg da! :) Er glad for at jeg oppdaget bloggen din, spennende og vakre bilder - og god tekst har du også. Gleder meg til fortsetningen! :)

  SvaraRadera
 3. @Madde Vem vet.. Den kanske inte är "äkta". Jag kanske har lagt en pixel till en annan tills det blev så här... ;-) Tack för din kommentar Madde.

  SvaraRadera
 4. @Valkyrien Tack så mycket för det. Det glädjer mycket att du tycker om min lilla blogg och det motiverar mig att försöka hålla den igång. Än en gång stort tack Valkyrien. :-)

  SvaraRadera
 5. Simplemente MAGNIFICA!!Saludos!

  SvaraRadera
 6. Muchas gracias, Elena! :-)
  Saludos!

  SvaraRadera
 7. Hermosos verdes y detalles...

  Gracias por tu visita y comentario, un saludo!

  SvaraRadera
 8. Flott bilde. Har du lagt en grønn plate bak blomsten?

  SvaraRadera
 9. Tack för din kommentar Per Ove. Trevligt att du tycker om min bild. Nej, det är faktiskt bara en riktigt grön gräsmatta som befinner sig i bakgrunden.

  SvaraRadera